Știați că...?

Ceea ce a început cu agricultura ecologică cu peste 60 de ani în urmă, este acum o practica ce se regăsește în toate ariile companiei: interacțiunea atentă cu mediul înconjurător și cu resursele naturale, cooperarea respectuoasă dintre ele și calitatea. Acestea sunt toate cerințele pe baza cărora HiPP s-a dezvoltat și pentru care HiPP garantează.

Albinele, ajutoarele noastre active - de neînlocuit în viața noastră

Mierea de albine este un pilon esențial al ecosistemului nostru. Mai mult de 80% dintre plantele native de înflorire depind de polenizare. Fără această polenizare încrucișată, multe plante nu ar putea să producă fructe și semințe ...

Ambalajele sustenabile HiPP

HiPP încurajează activitatea sustenabilă. Prin pachetele îmbunătățite pentru formulele de lapte, compania aduce o nouă contribuție importantă la protecția climei. Acesta este motivul pentru care, în majoritatea ambalajelor formulelor de lapte, există o  singură pungă interioară ...

Ce înseamnă, de fapt, biodiversitatea?

Bio-diversitatea descrie varietatea vieții de pe planeta noastră. Acesta este motivul pentru care este cunoscută și ca varietate biologică și reprezintă diferitele specii de organisme vii, de plante și de animale, precum și sistemele ecologice cărora acestea aparțin.

Știați că HiPP protejează junglele împotriva defrișărilor?

HiPP dorește să protejeze resursele naturale și, prin urmare, folosește materiale pentru  de birou și materiale publicitare prietenoase cu mediul. În cadrul companiei, hârtia, materialele de scris, materialele tipărite și ambalajele sunt aproape exclusiv reciclabile.