Generaţii cu experienţă în producţia ecologică.

Când ne-am hotărât întâia oară să alegem calitatea ecologică în anul 1956, a fost dificil să găsim fermieri care să ne ofere gradul înalt de calitate pe care ni-l doream.

HiPP este cel mai mare producător de hrană organică din întreaga lume.

Selectăm doar cele mai bune ingrediente de calitate organică pentru hrana sugarilor şi a copiilor mici întrucât aceştia sunt foarte sensibili şi au nevoie de hrană sănătoasă care are gust bun și nu conține niciun ingredient nedorit.

Produsele noastre sunt supuse unui sistem de control şi de detectare foarte riguros - mai strict decât prevede legea.

Doar produsele de cea mai bună calitate organică primesc Sigla HiPP Organic.

Claus Hipp a început să practice agricultura ecologică, în propria fermă, în urmă cu 60 de ani. Cu aceeaşi pasiune şi convingere, fiul său, Stefan, conduce propria sa fermă ecologică ce oferă cea mai mare partea a materiei prime de calitate  ecologică (carne de vită, legume şi cereale) pentru produsele HiPP.

HiPP garantează că doar "Ce este mai bun din natură"  devine hrană HiPP pentru copii, în acelaşi timp protejând şi natura .

"Experienţa noastră ecologică a început în urmă cu 60 de ani. Şi nu ne vom opri niciodată din a o practica. Aceasta este promisiunea noastră."

Află mai multe despre originea ideei ce a stat la baza înfiinţării companiei HiPP, primul produs HiPP şi alte detalii interesante din istoria HiPP: https://www.hipp.ro/despre-hipp/compania/istoric/