Planul de Nutriție HiPP

Planul de Nutriție HiPP are la bază descoperirile științifice, medicina pediatrică și experiența noastră de mulți ani. Servește ca un ghid pentru alimentația copilului dumneavoastră. 

În funcție de dezvoltarea copilului, recomandările pot varia. Consultați medicul pediatru înainte de a începe diversificarea.

Fluctuațiile în apetitul copilului dumneavoastră sunt perfect normale. Nu forțați copilul să mănânce o masă întreagă dacă nu dorește acest lucru.

Foarte important! Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul dumneavoastră. Se recomandă alăptarea exclusivă cu lapte matern pentru sugarii cu vârsta de până la 6 luni și continuarea alăptării alături de începerea diversificării la recomandarea medicului.

*Începeți diversificarea în funcție de dezvoltarea copilului, la 4-6 luni, conform recomandării medicului.

Asigurați o diversitate echilibrată prin oferirea unor mese variate și nutritive.

Hrănirea copilului atunci când există risc de alergii

  • Detalii privind hrănirea copiilor cu risc de a dezvolta alergii puteți găsi aici
  • Lapte matern, sau când acesta nu este / nu mai este disponibil o formulă HA, la recomandarea medicului.
  • Atunci când se începe diversificarea, conform descoperirilor științifice, aceleași recomandări sunt valabile, la fel ca în cazul copiilor fără risc de a dezvolta alergii. Începeți conform dezvoltării copilului dumneavoastră, la recomandarea medicului.
  • Este important să introduceți pas-cu-pas hrana de diversificare, în planul de mese al copilului. Acest lucru îi oferă copilului timp pentru a se obișnui cu noul aliment și veți putea, întotdeauna, recunoaște care dintre alimente sunt bine tolerate. 

Pentru a găsi categoria de produse HiPP, urmăriți următoarele coduri de culoare la raft: