Sfaturi privind borcanele

Prepararea borcanelor

Scoateți atât cât vă așteptați ca copilul să mănânce și încălziți această cantitate pe baie de apă sau în cuptorul cu microunde. Dacă folosiți o baie de apă, asigurați-vă că temperatura nu depășește 70°C, pentru că la această temperatură eticheta s-ar putea dezlipi și v-ar putea face să scăpați borcanul.

  • După încălzire, amestecați conținutul borcanului bine cu o lingură de plastic și verificați cu grijă temperatura.
  • Nu utilizați resturile pe care deja le-ați încălzit o dată.
  • Resturile neîncălzite pot fi păstrate în recipient închis, în frigider, dar trebuie să fie folosite în următoarele 1-2 zile (vedeți eticheta).
  • Vă rugăm luați în considerare: la temperatura de peste 70°C eticheta s-ar putea dezlipi și v-ar putea face să scăpați borcanul.

Acordați atenție siguranței borcanului

Acordați atenție siguranței borcanului

Fiecare borcan este verificat privind închiderea perfectă înainte de părăsirea fabricii. Acest lucru asigură că sunt livrate doar produse perfect sigilate. Pentru a-i oferi copilului dumneavoastră hrană de calitate excelentă oricând, verificați integritatea ambalajului în magazine și imediat înaintea deschiderii pentru prima dată.

În ceea ce privește borcanele, încercați "testul capacului": centrul capacului ar trebui să fie concav (curbat puțin în jos) și nu trebuie să cedeze sub presiune.

Suplimentar, ar trebui să observați un zgomot caracteristic clar (un click) când deschideți borcanul prima dată.

În ceea ce privește recipientele de plastic, încercați "testul presiunii": ținând recipientul cu folia în jos, apăsați ușor peretele recipientului – dacă produsul picură, nu folosiți conținutul.