Preparare

Chiar dacă folosim doar ingrediente selectate, drumul lung către cea mai bună calitate urmează un regim de control strict...

 

Cât de fierbinte ar trebui să fie apa pentru amestecarea cu laptele praf?

Nu amestecați laptele praf cu apă care fierbe, pentru a nu distruge vitaminele și culturile naturale ale acidului lactic. Folosiți apă fiartă și răcită la aproximativ 40 – 50°C. Formulele de lapte HiPP se dizolvă cel mai bine la această temperatură. Pentru a atinge temepratura dorită de 40 – 50°C, puneți o cană gradată care conține apă proaspăt fiartă în apă rece pentru câteva minute.

 

Cum pot determina temperatura corectă de băut?

Temperatura pentru băut poate fi testată punând câteva picături pe încheietura măinii. Temperatura laptelui ar trebui să fie percepută ca fiind călduță.

Pot prepara formula de lapte în cuptorul cu microunde?

Dacă formula este preparată conform instrucțiunilor de pe ambalaj, nu este necesar să o încălziți în cuptorul cu microunde, pentru că deja este la temperatura ideală pentru băut.

Pot păstra cald laptele deja preparat?

Laptele deja preparat ar trebui consumat imediat din motive de igienă. Dacă copilul dumneavoastră nu poate să termine dintr-o dată tot biberonul, vă rugăm preparați o masă proaspătă mai târziu.

Depozitare

Conținutul unei cutii de lapte începute ar trebui folosit în maximum 3 săptămâni. Ambalajul garantează cea mai bună posibilă protecție a prospețimii și a aromei. Formulele de lapte ar trebui în general păstrate într-un loc uscat și răcoros (la temeperatura camerei), departe de substanțe sau alimente cu miros puternic.

 

Aveți întrebări suplimentare?

Vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră.