De ce este Omega-3 din ulei din semințe de rapiță atât de important?

Institutul de Cercetare asupra Nutriției Copilului din Germania recomandă în mod special uleiul din semințe de rapiță în nutriția sugarilor, datorită conținutului său ridicat de Omega-3, printre alte beneficii.

Cu toții știm că ceea ce contează cel mai mult pentru dezvoltarea sănătoasă a unui copil sunt grija și dragostea părinților săi. Doar copii care primesc atenție și suport activ în descoperirea lumii lor mici vor fi capabili să-și dezvolte complet potențialul fizic și mental. Totuși, este la fel de evident că sportul corect de nutrienți, în cadrul unei alimentații echilibrate, are, de asemenea, o importanță majoră.

Așa numiții acizi grași Omega-3 primesc tot mai multă atenție. În perioada de sugar, sunt în mod particular importanți pentru dezvoltarea normală a creierului și a celulelor nervoase. În primii doi ani de viață, creierul crește neobișnuit de repede, astfel că aportul regulat de acizi grași Omega-3 este în mod particular important.

Una dintre cele mai bune surse vegetale de acizi grași Omega-3 este uleiul din semințe de rapiță. Uleiul din semințe de rapiță conține cantități ridicate de Omega-3 – de 10 ori mai mult, de exemplu, față de uleiul de măsline, și structura favorabilă de acizi grași a uleiului din semințe de rapiță este foarte eficientă în a ajuta corpul să proceseze acești acizi grași Omega-3 esențiali. Un efect secundar favorabil este acela că uleiul din semințe de rapiță, utilizat în hrana pentru sugari, este suficient de moderat pentru a nu afecta gustul mâncării – un avantaj clar pentru micuții gurmanzi.

Odată cu începerea diversificării, puteți deja să-i oferiți copilului dumneavoastră Omega-3 din ulei organic din semințe de rapiță cu HiPP Legume și HiPP Meniuri. Încă o dată, HiPP își dovedește declarația de a produce cea mai bună hrană pentru copii. Laptele de continuare de calitate organică HiPP conține, de asemenea, Omega-3. Astfel puteți fi siguri că copilul dumneavoastră primește tot ceea ce are nevoie din hrana de diversificare, produsă pentru categoria lui de vârstă.

O întrebare pentru Claus Hipp:

Puteți garanta calitatea organică, chiar și pentru uleiul din semințe de rapiță?

Da, bineînțeles. Devotamentul nostru față de hrana organică înseamnă că toate ingredientele sunt de calitate organică de top. Acest lucru este valabil și pentru uleiul din semințe de rapiță. Acest lucru asigură că nu sunt implicate produse obținute prin inginerie genetică, în concordanță cu Regulamentul pentru producție Ecologică. Personal, consider că ingredientele modificate genetic nu ar trebui să să găsească în niciun fel de hrană, dar mai ales în hrana copiilor.

Garantăm acest lucruri cu numele nostru.

Către borcanele cu Omega-3:

HiPP Legume

HiPP Preparate din carne

HiPP Meniuri