Bucurați-vă de numeroasele beneficii ale înregistrării în HiPP BabyClub!

HiPP BabyClub este gratuit și dorește vă oferă sprijin, încă de la început. De asemenea, vă oferă numeroase beneficii, utile atât dumneavoastră, cât și micuțului dumneavoastră. Informații importante, sfaturi despre nutriție și îngrijirea pielii, concursuri cu premii și multe altele!

Scrisori personale pentru părinți

Suntem alături de dumneavoastră și de copilul dumneavoastră în perioada extraordinară a primelor luni de viață și vă oferim informații importante și sfaturi pentru toate vârstele. Înregistrați-vă acum pentru a primi scrisori personale, adaptate vârstei copilului.

Înregistați-vă acum

Echipa de experți HiPP

Aflați mai multe informații despre produsele HiPP chiar de la echipa de experți HiPP ce oferă răspunsuri întrebărilor dumneavoastră.

Înregistați-vă acum

Pachete HiPP

Puteți primi pachete HiPP ce vă vor bucura atât pe dumneavoastră, cât și pe cel mic.

Înregistați-vă acum

Concurs online de fotografie

Ca membru al clubului, puteți participa la concursurile online de fotografie. Cu siguranță aveți câteva fotografii adorabile cu micuțul dumneavoastră, pe care le puteți trimite.  

Înregistați-vă acum

Top nume de bebeluși

Vă prezentăm cele mai populare nume de bebeluși înregistrate în HiPP BabyClub, în ultimele 3 luni. Nou, în fiecare lună!

Înregistrați-vă acum

Pagini de colorat cu HiPPofanți

Alegeți din numeroasele pagini de colorat pe care le-am pregătit pentru copilul dumneavoastră și îi veți putea oferi celui mic momente de creativitate și de joacă.

Înregistați-vă acum