Meniu

Plan de Nutriție: Din a 6-a lună*

Lapte matern - atât timp cât dumneavoastră și copilul dumneavoastră doriți acest lucru

* Începeți diversificarea în funcție de dezvoltarea copilului, la 4-6 luni, conform recomandării medicului.

Copilul dumneavoastră a mâncat până acum doar lapte?

Atunci introduceți treptat hrana de diversificare, la fel cum este descris pentru perioada 4-6 luni. Produsele HiPP ideale pentru început sunt cele marcate cu "de la 4 luni".

Ați început diversificarea la 4 - 6 luni?

Da – copilul dumneavoastră mănâncă o masă corespunzătoare, completă, cu lingura? Atunci puteți integra a doua masă complementară, în planul de mese – o masă de cereale cu lapte, seara. O masă de cereale cu fructe, după-amiaza, este recomandată ca a treia masă complementară.

Dimineața devreme și dimineața mai târziu: copilul primește în continuare lapte.

La prânz: puteți să-i oferiți copilului un meniu. HiPP are multe variante de oferit, astfel încât copilul dumneavoastră să poată să descopere întreaga varietate de arome din hrana noastră. Există meniuri cu carne, pește, dar și doar legume. Meniurile pentru această vârstă sunt sub formă de piure, iar cele din a 8-a lună conțin bucățele delicate.

Pentru desert recomandăm câteva linguri de fructe bogate în vitamina C. Vitamina C ajută corpul să absoarbă fierul valoros din carne.

După-amiaza: puteți să-i oferiți lapte în continuare. Suplimentar mesei de lapte, îi puteți oferi copilului dumneavoastră și câteva linguri de HiPP Fruct & Cereale.

Seara: ca a doua masă complementară, o masă de cereale cu lapte înlocuiește acum laptele de seară. Cerealele HiPP Good-Night sunt ideale ca o masă de seară sățioasă. Acestea sunt deja preparate, în borcan.

În această perioadă copilului va începe să-i fie mai sete. O dată cu prima masă puteți începe să exersați băutul, fără a presa copilul. Sorbituri mici sunt suficiente la început. Cel mai târziu, o dată cu a treia masă complementară, ceva de băut trebuie oferit la fiecare masă. Apa sau ceaiurile neîndulcite sunt cele mai potrivite pentru potolirea setei. Asigurați-vă că setea este potolită rapid și că biberonul nu este folosit pentru supt încontinuu.

Pentru a găsi categoria de produse HiPP, urmăriți următoarele coduri do culoare la raft:

Căutare produs diversificare