Au deja nevoie, cu adevărat, copiii de carne?

Carnea conține fier important

Carnea asigură nutrienți importanți pentru o creștere sănătoasă. Nutriționiștii sunt de acord că copiii mai mari de 6 luni au nevoie de carne. Acesta este momentul în care depozitul de fier, pe care copiii și l-au creat în burtica mamei, este epuizat și fierul trebuie absorbit din hrană, pentru că corpul nu-l poate produce de unul singur.

Dar ce face, de fapt, fierul din carne?

Carnea este sursa ideală de fier, deoarece fierul din carne este în mod special ușor disponibil pentru corp.

Poate că deja vă puneți următoarea întrebare - De ce este fierul atât de important pentru o creștere sănătoasă? Nu este posibil și fără? Pentru un sugar, fiecare deficit din acest oligoelement va avea impact asupra sănătății sale. Fierul este un component al celulelor roșii ale sângelui, care asigură transportul oxigenului prin organism la celule. Celulele au nevoie de oxigen pentru a produce energie pentru corp. Majoritatea oxigenului este necesar în creier. Din aceste motive, fierul este în mod special important pentru dezvoltarea mentală a sugarului.

Cu HiPP puteți fi siguri că, în toate produsele, se folosește doar carne de calitate organică strict controlată, carne care provine de la animale crescute în condiții corespunzătoare fiecărei specii.