Plan de Nutriție: De la 10 luni la 12 luni*

Foarte important! Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul dumneavoastră.

* Începeți diversificarea în funcție de dezvoltarea copilului, conform recomandărilor medicului.

Are voie acum copilul să mănânce aceleași lucruri ca adulții?

Nu chiar. Mâncarea copiilor ar trebui să fie mai puțin condimentată, ușor de digerat și preparată simplu. Puteți totuși să începeți să îi oferiți unele alimente pe care le mâncați și dumneavoastră. Micuții gurmanzi vor fi încântați de multitudinea de varietăți oferite.

Dimineața devreme: Laptele rămâne prima masă ideală pentru copil. Alăptați-l, sau dacă nu este posibil, oferiți-i, la recomandarea medicului, o formulă de lapte corespunzătoare vârstei. Din a 12-a lună, HiPP Lapte de creștere este potrivit ca băutură pentru micul dejun sau cu muesli

Dacă totuși ați prefera să-i oferiți copilului ceva solid, Cerealele HiPP pot fi o alternativă.

Copilul dumneavoastră ar vrea puțină pâine?
O felie de pâine cu HiPP Lapte de continuare sau HiPP Lapte de creștere, într-o căniță, alcătuiesc un mic dejun complet.

Dimineața mai târziu: Cel mai bine este să-i dați în continuare cereale cu fructe, în acest moment al zilei. HiPP Fructe sau HiPP Fruit-Duet sunt gustări practice pe care le puteți lua cu dumneavoastră sau să i le oferiți între mese.

La prânz: Meniurile din a 12-a lună, cu bucăți mici, îi oferă copilului tot ceea cea are nevoie, ca masă sănătoasă de prânz. Ați încercat deja un meniu cu pește?

După-amiaza: Ca gustare între mese, după-amiza, puteți să-i oferiți încontinuare cereale cu fructe sau HiPP Fruit-Duet. De asemenea, copilul dumneavoastră poate încerca din când în când și câțiva biscuiți.

Seara: Cereale Good-Night la borcan sau cereale cu lapte, pe care să le preparați dumneavoastră, reprezintă variante delicioase cu efect plăcut de sațietate la mesele de seara.

Mai bine să primească ceva ce mănâncă și restul familiei?
Atunci încercați o bucățică de pâine în combinație lapte corespunzător vârstei.

Sfat: preparatele noastre din carne de vițel sau pui sunt perfecte pentru întins pe pâine.

Important: acum nu mai aveți nevoie de biberon, copilul dumneavoastră ar trebui să bea toate lichidele, inclusiv laptele, dintr-o cană.

Pentru a găsi categoria de produse HiPP, urmăriți următoarele coduri de culoare la raft: