HiPP Babysanft gama de bază – îngrijire a pielii, pentru pielea foarte sensibilă predispusă la neurodermatite

Ce este neurodermatita?

Neurodermatita este cea mai comună boală de piele din copilărie. Incidența sa a crescut de cinci ori în ultimii 50 de ani.

Neurodermatita este o boală de piele cronică sau recurent cronică, necontagioasă. Principalele caracteristici ale neurodermatitei sunt piele foarte uscată, până la eczeme înroșite și descuamate, și deseori prurit intens.

Ce poate fi făcut?

Vestea bună este că mulți copii suferă doar de o formă ușoară a acestei boli. Pentru forma moderată, la care deseori se face referire ca ”piele uscată, sensibilă”, este utilizată așa numita ”terapie de bază”. Acest lucru implică îngrijirea de bază a pielii, cu produse în mod particular corespunzătoare, care aduc pielii un aport de ingrediente valoroase și, mai presus de toate, hidratare.

Pentru mulți pacienți cu neurodermatite moderate și pentru persoanele cu pielea predispusă la neurodermatite, produsele de îngrijire care au fost dezvoltate în mod special pentru pacienții cu neurodermatite (produse farmaceutice) nu sunt neapărat necesare. Ca regulă, produsele uzuale sunt de asemenea potrivite. Compatibilitatea lor ar trebui demonstrată dermatologic. În mod ideal, aceste produse de îngrijire nu ar trebui să conțină substanțe care frecvent declanșează alergii. Cel mai bine este să cereți sfatul dermatologului în această privință.

HiPP Babysanft: toleranța pielii foarte sensibile, predispuse la neurodermatite, dermatologic demonstrată

Pentru a verifica acceptanța HiPP Baysanft de către pielea foarte sensibilă, următoarele produse din gama de bază HiPP Babysanft au fost subiectul unui test controlat de toleranță dermatologică: HiPP Babysanft Gel de duș și Șampon pentru copii.

Rezultat: toate produsele HiPP Babysanft testate au arătat o toleranță excelentă din partea pielii și sunt foarte potrivite pentru îngrijirea de rutină a pielii sensibile și predispuse la eczeme.

Prin urmare, produsele HiPP Babysanft testate nu sunt doar potrivite pentru îngrijirea zilnică a pielii unui bebeluș sănătos, dar sunt și bine tolerate în cazul pielii foarte sensibile și predispuse la eczeme.