Cât de importanți sunt Omega-3?

Omega-3 sunt importanți pentru sugari, pentru dezvoltarea creierului și a țesutului nervos. Pentru că în primii doi ani de viață creierul crește și se maturizează într-un ritm special, absorbția regulată de acizi grași Omega3 este deosebit de importantă: 0.5% din aportul energetic zilnic al sugarului ar trebui să fie acoperit prin acizi grași Omega-3. Formulele de lapte HiPP de calitate organică și cerealele HiPP cu lapte în compoziție (pentru perioada de început a diversificării) conțin acești acizi grași Omega-3 valoroși, din ingrediente naturale de calitate organică.

Astfel puteți fi siguri că necesarul de Omega-3 al copilului dumneavoastră este acoperit – și într-o manieră în totalitate naturală. Astfel, copilul dumneavoastră primește tot ceea are nevoie pentru dezvoltarea sănătoasă, zi de zi.

Mai jos puteți vedea în cazul unui copil de 7 luni, cum aportul zilnic de acizi grași valoroși Omega-3 este acoperit prin formule de lapte HiPP și alimente de diversificare HiPP de calitate organică.