Grupul de Cercetare al Laptelui Matern

După naștere, se clădește fundația pentru o viață sănătoasă. Nutriția joacă un rol decisiv. Laptele matern este cel mai bun aliment pentru dezvoltarea copilului și îi oferă, prin compoziția sa unică, protecția optimă împotriva alergiilor și a bolilor.

Pentru a oferi copiilor, care nu sunt alăptați, cea mai bună nutriție posibilă, noi la HiPP producem formule de lapte, de cea mai bună calitate, pentru sugari – bazându-ne pe cele mai recente informații științifice și modelate, cât de mult se poate, după laptele matern.

Grupul HiPP de Cercetare asupra Laptelui Matern examinează, de ani întregi, compoziția laptelui matern și efectele sale pozitive asupra copiilor.
Experți internaționali în domeniul nutriției sugarilor discută cu nutriționiștii HiPP cele mai noi descoperiri în cercetarea laptelui matern și posibilitatea de a le transpune în dezvoltarea unor produse viitoare.

Deja, în 2007, prin intermediul acestui grup de cercetare, combinația de fibre dietetice și culturi naturale ale acidului lactic, caracteristică laptelui matern, a fost considerată ca soluție ideală pentru dezvoltarea viitoare a formulelor de lapte pentru sugari.

În două studii clinice, care au fost prezentate unei audiențe profesionale internaționale în 2010 și, respectiv, la începutul anului 2011, a fost posibil să se demonstreze cu succes beneficiile producerii unei formule de lapte, inspirată din laptele matern, asupra sugarilor nealăptați.

Astăzi, prin intermediul noii formule de lapte, HiPP este prima companie care le dă mamelor posibilitatea de a oferi copiilor fibre dietetice importante (GOS*), culturi naturale ale acidului lactic și acizi grași Omega-3 importanți, chiar și după alăptare.

* Galacto-oligozaharide – obținute din lactoză