Skip to main content

Termenii generali pentru utilizarea serviciilor noastre web

Stimate vizitator al website-ului nostru,

Pe pagina următoare, veți găsi termenii de utilizare specifici pentru ofertele și funcțiile de pe site-ul nostru. Ne-ar face plăcere să contactaţi și să menţineţi legătura cu noi. Vă rugăm să luați în considerare următoarele reguli atunci când utilizați ofertele noastre. Dacă doriți să aflați mai multe despre despre utilizarea în siguranţă a datelor dvs. personale, puteți citi aici despre politica de confidențialitate a datelor.

1. Termeni generali

Următorii termeni de utilizare se aplică la utilizarea la nivel mondial a competițiilor şi a tuturor formularelor de contact de pe www.hipp.ro. Acești termeni de utilizare pot fi modificați oricând de către operator, grupul de companii HiPP.

2. Reguli speciale pentru competiţii

Participarea la diferite competiții este posibilă numai pentru utilizatorii adulți. Nu există o obligație legală pentru desfășurarea concursurilor; nu există alternative de numerar la premii, dacă nu se specifică altfel. Angajații grupului de firme HiPP și rudele acestora nu au voie să participe. Dacă concursul se desfăşoară prin intermediul unui partener, angajații societății partenere și rudele acestora sunt de asemenea excluși din participare. Datele de înregistrare nu sunt vândute sau împrumutate unor terțe părți sau sunt utilizate în alt mod decât cel intenționat.