Formulele speciale

Când este potrivită folosirea formulei HiPP Anti-Reflux?

Mulți copii regurgitează o cantitate mică de alimente o dată cu eructațiile după o masă. Acest lucru este complet normal și nu ar trebui să fie o sursă de alarmare, atâta timp cât copilul dumneavoastră este fericit, crește și se dezvoltă.

Totuși, dacă copilul dumneavoastră regurgitează frecvent și sunteți îngrijorată privind evoluția copilului, vă rugăm contactați medicul. Acesta poate clarifica dacă o formulă de lapte specială, cum este HiPP Anti-Reflux, este necesară și potrivită.

Formula de lapte Specială HiPP Anti-Reflux conține făină de roșcove. Acest agent natural de îngroșare face ca formula de lapte să aibă în mod particular o consistență mai mare, facilitând astfel remanența în stomac. Refluxul în esofag este, prin urmare, redus. (anti-reflux)

În principal, formulele de lapte speciale ar trebui utilizate doar sub supraveghere medicală.

Căror copii li se adresează Formula de lapte Specială HiPP Comfort?

Sistemul digestiv al sugarilor este în mod particular sensibil în primul an. Simptome de disconfort la nivelul tubului digestiv, cum ar fi balonarea, colicile sau constipația, nu sunt rare. Știm din experiență că intimitatea alături de copilul dumneavoastră, o rutină calmă zilnică, masaje ale stomacului și eructații provocate după mese, toate vă ajută să faceți față problemelor digestive. Majoritatea problemelor digestive dispar de la sine.

În cazul constipației, ar trebui să fiți atenți la dozarea corectă a formulei.

Dacă copilul dumneavoastră suferă frecvent discomfort digestiv, cuplat cu plâns excesiv, o formulă specială ar putea ajuta la liniștire.

Compoziția particulară a Formulei de lapte Speciale HiPP Comfort reglează digestia, înmoaie scaunele și, prin urmare, poate ajuta în cazul balonării și al constipației.

Medicul dumneavoastră vă poate spune dacă vă este recomandată Formula de lapte Specială HiPP Comfort. Formulele de lapte speciale ar trebui utilizate doar sub supraveghere medicală.

Aveți întrebări suplimentare?

Vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră.