Formulele speciale

Când este potrivită folosirea formulei de lapte HiPP Anti-Reflux Organic?

Mulți copii regurgitează o cantitate mică de alimente o dată cu eructațiile după o masă. Acest lucru este complet normal și nu ar trebui să fie o sursă de alarmare, atâta timp cât copilul dumneavoastră este fericit, crește și se dezvoltă.

Totuși, dacă copilul dumneavoastră regurgitează frecvent și sunteți îngrijorată privind evoluția copilului, vă rugăm contactați medicul. Acesta poate clarifica dacă o formulă de lapte specială, cum este HiPP Anti-Reflux Organic, este necesară și potrivită.

Formula de lapte Specială HiPP Anti-Reflux Organic conține făină de roșcove. Acest agent natural de îngroșare face ca formula de lapte să aibă în mod particular o consistență mai mare, facilitând astfel remanența în stomac. Refluxul în esofag este, prin urmare, redus. (anti-reflux)

În principal, formulele de lapte speciale ar trebui utilizate doar sub supraveghere medicală.

Căror copii li se adresează Formula de lapte Specială HiPP Comfort?

Sistemul digestiv al sugarilor este în mod particular sensibil în primul an. Simptome de disconfort la nivelul tubului digestiv, cum ar fi balonarea, colicile sau constipația, nu sunt rare. Știm din experiență că intimitatea alături de copilul dumneavoastră, o rutină calmă zilnică, masaje ale stomacului și eructații provocate după mese, toate vă ajută să faceți față problemelor digestive. Majoritatea problemelor digestive dispar de la sine.

În cazul constipației, ar trebui să fiți atenți la dozarea corectă a formulei.

Dacă copilul dumneavoastră suferă frecvent discomfort digestiv, cuplat cu plâns excesiv, o formulă specială ar putea ajuta la liniștire.

Compoziția particulară a Formulei de lapte Speciale HiPP Comfort reglează digestia, înmoaie scaunele și, prin urmare, poate ajuta în cazul balonării și al constipației.

Medicul dumneavoastră vă poate spune dacă vă este recomandată Formula de lapte Specială HiPP Comfort. Formulele de lapte speciale ar trebui utilizate doar sub supraveghere medicală.

Sunt Formulele de Lapte Speciale HiPP potrivite pentru copiii cu risc de a dezvolta alergii?

Cele două formule de lapte speciale HiPP au diferite funcții în acest sens:

- HiPP Comfort Formulă de lapte specială este potrivită pentru copiii cu risc de alergii datorită faptului că proteinele conținute sunt sub formă hidrolizată.

- Formula de lapte specială HiPP Anti-Reflux Organic funcționează diferit. Conține proteine integrale și, prin urmare, nu ar trebui folosită la copiii cu risc de alergii în prima jumătate a primului an de viață. Acest lucru este valabil pentru că, conform recomandărilor oficiale, acești copii ar trebui să primească doar lapte matern sau, dacă nu este posibil, proteine hidrolizate (fragmentate).

Vă rugăm discutați situația cu medicul dumneavoastră și decideți împreună planul de acțiune.

Copilul meu varsă și suferă de flatulență: ce formulă îi poate fi recomandată?

Dacă copilul dumneavoastră are probleme digestive și, de asemenea, regurgitează frecvent, ar trebui să discutați obligatoriu cu medicul dumneavoastră despre acest lucru. Medicul vă cunoaște copilul și poate decide cel mai bine care este formula potrivită pentru acesta. De obicei, simptomele digestive trebuie mai întâi tratate, dar fiecare caz trebuie abordat individual.

Pot combina Formule de Lapte Speciale HiPP cu Formule de Lapte de bază?

În principiu, este posibil să combinați o Formulă de lapte Specială HiPP cu o Formulă HiPP de început. Dacă acest lucru este rațional sau nu - este în măsura medicului dumneavoastră să decidă dacă poate face o asemenea recomandare.

Ar trebui luat în considerare faptul că ameliorarea unor simptome cum ar fi flatulența, constipația sau regurgitările frecvente, poate fi obținută datorită compoziției speciale a respectivelor formule. Un copil care regurgitează frecvent poate fi ajutat de Formula de lapte specială HiPP Anti-Reflux Organic, care, în mod particular, este consistentă și cremoasă, reducând astfel refluxul hranei în esofag. Dacă, pentru următoarea masă, se va folosi o formulă de lapte de bază, nu veți mai avea efectul dorit.

Aveți întrebări suplimentare?

Vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră.