Metafolin®* o sursă de folat inspirată de laptele matern

Probabil că ați aflat despre acidul folic de când erați gravidă, având în vedere că această vitamină B joacă un rol vital în dezvoltarea copilului dumneavoastră pe parcursul întregii sarcini.
Cu toate acestea, acidul folic nu este important doar în timpul sarcinii, ci și după naștere. Corpul are nevoie de acid folic pentru etapele cheie de dezvoltare, în special diviziunea și creșterea celulară, și, prin urmare, este un element esențial pentru creșterea copiilor.

Acidul folic, folatul și Metafolin®*?

Acidul folic este versiunea sintetică, produsă industrial, a vitaminei B, care apare în mod natural în alimentele vegetale și animale, precum și în laptele matern. Folatul natural poate fi absorbit și utilizat imediat de organism - acidul folic, pe de altă parte, trebuie mai întâi transformat / metabolizat în folat.

Știați că...?

Termenul de acid folic / folat este derivat din latină „folium” (frunză). Această vitamină B a fost obținută mai întâi din frunze de spanac.

Ce distinge Metafolin®* de acidul folic convențional?

Metafolin®* este o sare de calciu a folatului  care se găsește în mod natural în organism și, prin urmare, următorul pas față de acidul folic convențional, care este folosit  în prezent în formulele standard.

Metafolin®* este o formă naturală premium de folat și o componentă a folatului natural găsit în laptele matern. Astfel componentele Metafolin®* se găsesc și în laptele matern.

Aflați mai multe despre laptele matern si alăptare.

Metafolin®* poate fi utilizat direct de corpul fiecărui bebeluș

Similar cu folatul din laptele matern, Metafolin®* este „gata de utilizare” imediat pentru corp.

Metabolizarea acidului folic, pe de altă parte, este mult mai complexă, deoarece trebuie mai întâi „activat” de către organism înainte de a fi disponibil pentru utilizare - spre deosebire de folat sau Metafolin®*, care poate fi procesat direct de corpul unui bebeluș.

 

*Metafolin® este marcă înregistrată a Merck KGaA, Darmstadt, Germania. HiPP COMBIOTIC® este singura formulă cu Metafolin®.