Interviu cu Claus Hipp

Din convingere: formule de lapte de calitate organică

Numele HiPP aduce prima dată în minte hrana de diversificare la borcănel. De când sunt disponibile și formulele de lapte HiPP?

Claus Hipp: Nu multă lume știe că producem formule de lapte de mai bine de 50 de ani. De mai bine de 18 ani putem să oferim formule de lapte în calitate organică. Și, bineînțeles, și în acest caz mamele se pot aștepta la aceeași grijă în procesul de producție, ca în cazul borcănelelor.

De ce să folosiți lapte de calitate organică?

Claus Hipp: Pentru că laptele este cel mai important ingredient într-o formulă de lapte pentru sugari, de unde provine acest lapte și cum au fost hrănite animalele joacă un rol important pentru noi. Vacile noastre de lapte sunt ținute în condiții corespunzătoare speciilor și sunt hrănite doar cu iarbă, fân și cereale din aceeași fermă. Hrana modificată genetic este exclusă în general în fermele care produc ecologic.

Calitatea organică nu este bună doar pentru produsele noastre, dar, de asemenea – prin excluderea spray-urilor sintetice – este și o contribuție la protecția mediului înconjurător. Mediul înconjurător în care copiii noștri vor crește.

De ce a decis HiPP să producă și formulele de lapte în calitate organică?

Claus Hipp: Să te concentrezi asupra copiilor reprezintă o mare responsabilitate. În conformitate cu cei peste 50 de ani de tradiție în producția organică, am decis să folosim, de asemenea, lapte de calitate organică strict controlat și pentru formulele de lapte. Bineînțeles, acest lucru îl face să fie puțin mai scump decât laptele obișnuit. Acesta ar putea fi un impediment pentru alți producători, dar vă garantez că merită.