Știați că HiPP protejează jungla împotriva defrișărilor?

HiPP dorește să protejeze resursele naturale și, prin urmare, folosește materiale de birou și materiale publicitare prietenoase cu mediul.

În companie, hârtia, materialele tipărite și ambalajele sunt aproape exclusiv reciclate. ”The Blue Angel” se găsește peste tot: în 2014, cantitatea de hârtie de birou, care deține această recunoscută și prestigioasă certificare de mediu, a crescut.

Cum se pune în practică acest lucru?

Când își începe activitatea în cadrul companiei și, ulterior, anual, fiecare angajat HiPP urmează training-uri de sustenabilitate.

Protecția resurselor este bine punctată în ghidul sustenabilității. Măsurile necesare pentru atingerea obiectivelor sunt implementate în departamentele de specialitate, cum ar fi achiziționarea de materiale de birou.

O pagină de hârtie reciclată economisește cca. 12 g de lemn și 200 ml de apă în comparație cu fabricarea sa din fibre virgine. Acesta este motivul pentru care HiPP cere, de exemplu, angajaților, să evite pe cât posibil să facă copii xerox. Dacă copiile sunt absolut necesare, atunci hârtia trebuie reciclată.

Fiecare e-mail conține un atașament cu următoarea teză: "Vă rugăm să protejați mediul înconjurător. Tipăriți acest e-mail numai dacă este absolut necesar. "