Ambalaje sustenabile HiPP

HiPP susține acțiunile sustenabile. Prin pachetul confort al formulelor de lapte, compania aduce o altă contribuție importantă la protecția mediului și a climei. Acesta este motivul pentru care, în majoritatea pachetelor formulelor de lapte, există, în interior, doar o singură pungă cu lapte praf.

În acest fel, comparativ cu ambalajul anterior ce conținea două pungi în interior, am redus emisiile de CO2. În același timp, manevrarea ambalajului a devenit mai ușoară prin marginea practică de răzuire și prin capacul articulat.

Pentru siguranța produselor și protecția mediului, pe ambalajul "eco-comfort" se imprimă doar cu cerneală pe pe bază de ulei vegetal. Prin utilizarea acestui tip de cerneală, HiPP oferă cea mai înaltă siguranță posibilă pentru produsele realizate, dar și pentru sănătatea copilului dumneavoastră. Cartonul utilizat este certificat FSC (Forest Stewardship Council). Această certificare indică managementul sustenabil al pădurilor și gestionarea responsabilă a naturii pentru binele generației noastre, dar și a generațiilor viitoare. Desigur, toate componentele ambalajelor pot fi sortate pentru reciclare.