Sustenabilitatea la HiPP

Sustenabilitatea nu este un subiect în tendințe. Suntem dedicați agriculturii ecologice de mai bine de 60 de ani și am construit, ca pionieri, standarde sustenabile. Managementul nostru sustenabil cuprinde compania, ca un întreg, și privește întregul lanț de valori.

Sustenabilitatea ca filozofie a companiei

Sustenabilitatea înseamnă atingerea echilibrului corect între cele trei dimensiuni - ecologie, economie și aspectele sociale.

Sustenabilitatea în organigrama companiei

Fiecare departament al companiei are propria persoană responsabilă cu sustenabilitatea, care lucrează activ pentru dezvoltarea și implementarea acestor obiective.

Premii și distincții

Angajamentul pentru sustenabilitate este documentat nu doar prin premii și distincții, dar și prin încrederea mare a consumatorilor, de care se bucură HiPP. 

Oamenii în focus

Pentru HiPP, ca afacere de familie de mărime medie, managementul social și responsabil reprezintă, de asemenea, fundația pentru activități de afacere sustenabile.

Biodiversitate

Pierderea biodiversității la nivel mondial este alarmantă. Acest lucru este valabil și în cazul diversității plantelor și a animalelor, care au evoluat pe parcursul miilor de ani în care au fost crescute de oameni...

Protecția sustenabilă a mediului înconjurător și a climatului

Protecția climatului și a atmosferei este una dintre cele mai importante sarcini a zilelor noastre. Cu un management consecvent al mediului, HiPP...

Protecția mediului înconjurător

Ne-am stabilit scopuri ambițioase în ceea ce privește mediul înconjurător.

Rapoarte de sustenabilitate

Rezultatele și scopurile viitoare au fost documentate cu regularitate în raportul nostru de mediu, începând din 1995.

Orientări spre sustenabilitatea

Grupul HiPP este implicat activ în conservarea mediului și a întregii lumi.