Videoclipuri: Stefan Hipp despre materiile prime de calitate ecologică

Agricultura ecologică este ca o viziune. Este una dintre cele mai mari viziuni pe care le avem în viaţă.
Nu facem niciun compromis când vine vorba despre calitatea produselor noastre. Garantăm că produsele noastre conţin doar ce este mai bun. Pentru noi, acest lucru înseamnă, absolut fără substanţe dăunătoare.

Cultivarea bananelor

Bananele ecologice reprezintă unele dintre cele mai importante materii prime pe care le folosim pentru a produce hrană HiPP pentru copii.
Când am început să facem trecerea de la calitatea convenţională la calitate ecologică, pentru unele dintre produsele HiPP cu fructe în compoziţie, am întâmpinat dificultăţi în a procura îndeajuns de multe materii prime deoarece agricultura ecologică a bananelor nu era atât de răspândită, la acel moment.


Cultivarea morcovilor

Încă din 1956, tatăl meu a început să cultive primii morcovi ecologici la ferma familiei, în apropiere de Pfaffenhofen. Acum, pentru hrana HiPP pentru copii procesăm doar materii prime obţinute prin agricultură ecologică.


Creşterea animalelor

La ferma noastră, creştem bovine Angus, animale originar forestiere. Această trăsătura face parte din caracterul lor, de aceea bovinele petrec majoritatea timpului în aer liber - mai mult de nouă luni din an. Se hrănesc doar cu iarbă, fără suplimente.
Nu facem absolut niciun compromis când vine vorba despre calitatea produselor noastre.


Creşterea curcanilor

Folosim doar ingrediente ecologice pentru hrana HiPP pentru copii. Acest lucru se aplică şi pentru păsările de curte pe care le creştem. Creşterea animalelor este o chestiune foarte dragă pentru inimile noastre.