Creșterea corespunzătoare speciei

Conform comportamentului și habitatului specific animalelor.

Care sunt caracteristicile creșterii corespunzătoare speciei?

Creșterea corespunzătoare speciei și hrănirea animalelor sunt elemente centrale al agriculturii ecologice.

Dispozițiile legale sunt foate stricte: furajele trebuie să provină din ferme ecologicee și nu trebuie să conțină antibiotice, agenți de creștere sau materii prime modificate genetic. Sănătatea animalelor este, de asemenea, asigurată prin alegerea adecvată a raselor, prin libertatea de mișcare, prin grajdurile mari și prin lumina suficientă.

Angajații HiPP verifică, pe teren, în mod regulat, conformitatea cu toate cerințele de protecție a animalelor solicitate de HiPP. Acest proces complet ne permite să garantăm consumatorilor noștri, faptul că animalele sunt crescute așa cum trebuie și corespunzător speciilor.

Bovinele ecologice

Vitele și vițeii sunt crescuți în ferme ecologice locale și se pot mișca în aer liber. Acest lucru le face robuste și sporește rezistența lor naturală.

Sunt animale perfect sănătoase. Medicamentele profilactice sunt strict interzise. Animalele noastre se hrănesc doar cu furaje vegetale ecologice.

Porcii ecologici

HiPP folosește doar produse de origine animală care s-au dovedit a fi sănătoase, pe parcursul întregii lor vieți.

În funcție de nevoile fiziologice, se stabilește suprafața cocinilor, dar și a spațiului pentru alergat, precum și numărul grupurilor de animale.

Puii ecologici

Puii noștri ecologici provin din ferme de păsări, gestionate sustenabil: pot să alerge liberi, se pot scălda în nisip și pot scurma pământul. Sunt hrăniți cu legume ecologice.

Creșterea păsărilor este supusă unei supervizări veterinare regulate și trebuie să fie perfect documentată. Cucanii sunt, de asemenea, lăsați să crească natural, fără să li se taie ciocul.