Sustenabilitatea în organigrama companiei

Pentru HiPP, sustenabilitatea nu este o strategie de marketing. De mai bine de 50 de ani, suntem implicați în agricultura ecologică. Ca și companie pionier, am inluențat mult standardele sustenabilității. Managementul nostru al sustenabilității se concentrează pe companie ca un întreg și ca lanț complet de creare a valorii.


De asemenea, implementăm standardele HiPP stabilite și la distribuitorii și producătorii noștri, pentru a ne asigura că protecția mediului, calitatea și condițiile sociale și de muncă corecte sunt garantate.

Pentru noi, sustenabilitatea este o preocupare

Managementul sustenabiliății este integrat în managementul companiei noastre. Fiecare departament al companiei numește o persoană responsabilă cu sustenabilitatea, care lucrează activ pentru dezvoltarea și implementarea obiectivelor.

 

Documentarea

În Raportul de Sustenabilitate publicăm toate datele importante legate de companie, precum și țelurile noastre anuale. Toate sediile HiPP sunt certificate conform standardului ISO 14001. Sediul de la Pfaffenhofen a fost primul, în 1997, și a fost validat și conform EMAS (Schema de Eco-Management și Audit a Comunității Europene).

Premii

“Cea mai Sustenabilă Companie din Germania” - Studiu de consum WirtschaftsWoche 2013

Consumatorii (8.400 intervievați) au votat încă o dată HiPP, pentru cea mai sustenabilă companie din Germania, în 2013.

 “Premiul CSR” al Guvernului Federal German 2013

HiPP a câștigat premiul pentru angajamentul său excețional în domeniul mediului și al comunității, managementul afacerilor, pieței și locurilor de muncă (la categoria 500-4.999 angajați). 


“Premiul German pentru Sustenabilitate” 2012
HiPP a primit premiul ca fiind una dintre companiile din TOP 3 cele mai sustenabile companii din Germania.

“Premiul Solar German 2011” 2011 
EUROSOLAR, Asociația Europeană pentru Energie Regenerabilă a onorat HiPP pentru utilizarea exemplară a energiilor regenerabile.

“Negustorul onorabil” 2011


Ordonanța privind Investițiile Colective de Capital (KKV) a onorat conducerea etică a companiilor, a angajaților săi, a consumatorilor și a societății. Obiectele de referință sunt, de asemenea, angajamentul civic, curajul antreprenorial și managementul corect.

“Antreprenorul Anului” 2010

Acest premiu este pentru dezvoltarea puterii economice, simțul răspunderii și angajamentul social.

“Premiul German pentru Sustenabilitate” la categoria “Cele mai bune achiziții” 2009 a mers către HiPP pentru achiziții și sustenabile de materii prime.

Aici  puteți citi mai multe despre distincții și premii 

Colaborări

Ne considerăm o organizație de studiu, implicată în networking și colaborări strâns legate cu universități, instituții de știință și alți parteneri.