Oamenii în focus

Angajații mulțumiți creează un viitor bun 

În structura companiei HiPP, acordăm o importanță deosebită unui climat de lucru optim și de încredere pentru angajații noștri. Standardele noastre sociale depășesc cu ușurință standardele și cerințele legale, în această industrie. Promovăm sustenabilitatea și o și practicăm.

Avem un climat de muncă bun

Carta etică HiPP ne aduce împreună. Superiorii sunt eveluați în mod regulat de către angajați. Împreună profităm de pe urma unui nivel mic de concedii medicale și de foarte bune avantaje profesionale. Managementul cunoștințelor și schema internă de sugestii fac parte din structura companiei, cum de altfel face parte și revista ”HiPP intern”.

Suntem o companie prietenoasă cu familia

Cu program de muncă flexibil, încurajăm compatibilitatea între familie și carieră. În Pfaffenhofen, în acest moment, 150 de părinți lucrează cu jumătate de normă, și aproape toți dintre aceștia au propriul model de muncă. 75% dintre ei sunt mame cu copii. 

Tratăm sănătatea și siguranța cu seriozitate maximă

Un plan de pensii al companiei, standarde înalte de siguranță la muncă și protecția sănătății, zile active pentru sănătate. Promovăm bunăstarea personalului nostru cu oferte de fitness și sport. În restaurantul companiei se regăsește hrană de calitate organică, produsă regional, și se face managementul alergiilor, completând devotamentul nostru.

Oferim training-uri continue

Toți angajații participă regulat la cursuri sistematice și profită de gama largă de oferte de training.

Îi sprijinim pe cei tineri

De mulți ani avem un număr constant de programe de internship, prin care asigurăm viitorul companiei noastre de familie și facilităm un început bun pe piața muncii pentru tineri. Tinerii specaliști au posibilitatea unei a doua specilizări. Ucenicii învață despre devotamentul nostru față de sustenabilitate în operațiuni de mediu de voluntariat (zile pentru plantat copaci, crearea de iazuri sau cuiburi pentru păsări, etc.).

Suntem internaționali

Angajați de 20 de naționalități diferite lucrează la HiPP. Suntem în mod particular mândri de această diversitate culturală. Îmbogățește cultura companiei și întărește performața noastră cu succes în protecția globală a mediului.

Luăm în serios responsabilitatea socială

Responsabilitatea socială înseamnă să privim mai departe de ”curtea proprie” și să arătăm solidaritate față de familiile nevoiașe. Cu donații regulate de hrană, ajutăm acolo unde ajutorul nostru este cel mai necesar.