7 aspecte despre dezvoltarea sănătoasă și oasele puternice

 

Până la cea de a 3-a aniversare ...

... cel mai probabil, copilul dumneavoastră va fi de două ori mai mare decât la naștere, iar abilitățile sale motorii și mentale vor fi dezvoltate într-un ritm la fel de uluitor.

 

„...cel mai important, pentru oase sănătoase.“

Există nutrienți care sunt, în special, importanți pentru a asigura dezvoltarea copilului dumneavoastră, într-un mod corespunzător. Copiii în creștere și adolescenții au nevoie să acumuleze suficientă materie osoasă pentru oase puternice.

 

 

Crearea depozitelor în “contul oaselor”, pe parcursul copilăriei ...

... ...vor conta și atunci când sunteți adult – veți beneficia de acestea pe parcursul întregii vieți.

 

 Calciu și vitamina D ...

... sunt importante, în special, pentru dezvoltarea unor oase puternice. Calciu este un mineral esențial pentru oase. Vitamina D este esențială în dezvoltarea normală a oaselor și a dinților și îmbunătățește sistemul imunitar.

 

„De 7 ori mai multă decât mie, îți trebuie, ...“

Un aport suficient de calciu și de vitamina D este vital pentru copiii de vârstă mică, iar cantitatea medie necesară este considerată mai ridicată decât în cazul adulților: copiii au nevoie de 7 ori mai multă vitamina D și de 3 ori mai mult calciu!

 

„Ca să crești mare și puternic, puiule! …“

Sistemul imunitar al copilului dumneavoastră are nevoie de protecție, pe măsură ce micuțul explorează lumea și intră în contact cu tot ceea ce îl înconjoară. Sistemul imunitar al unui copil nu este pe deplin dezvoltat până la vârsta de trei ani.

 

În plus

Pe lângă aportul de vitamina D, o alimentație corespunzătoare vârstei, ce include și vitaminele A și C, sprijină sistemul imunitar.