„Biodiversity in Good Company“

Uniți în comunitatea globală

HiPP este angajat ca membru al Inițiativei pentru Afaceri și Biodiversitate, înființată în 2008 la Conferința ONU a Partidelor Convenției pentru Diversitate Bilogică. “Biodiversity in Good Company” este o uniune de companii care, împreună, susțin protecția biodiversității – în interesul economiei și al societății.

Aceste companii și-au luat angajamentul prin ”Declarația Scopului” (“Mission Statement”) și ”Declarația de Leadership” de a integra protecția biodiversității în sistemul de management propriu companiilor. O dată cu semnarea ”Declarației de Leadership”, peste 40 de companii, la nivel mondial, urmează în prezent recomandările pentru a încuraja biodiversitatea, ca parte a sistemului lor de management. O importantă contribuție la comercializări corecte a fost făcută la Conferința ONU pentru Conservarea Speciilor în 2010, în Nagoya, Japonia. Printre altele, a definit ghiduri privind modalitatea în care profiturile, obținute din utilizarea materiilor prime ecologice, ar trebui împărțite între utilizatori și țările de origine.

 

Mai multe informații puteți găsi aici: www.business-and-biodiversity.de

HiPP este implicat în sustenabilitate și biodiversitate în proiecte variate.

Colaborăm regulat cu ONG-uri și asociații cum ar fi AoeL (asociația producătorilor de hrană ecologică), B.A.U.M. (grupul German pentru management prietenos cu mediul), WWF, BUND, Deutscher Naturschutzring, Greenpeace, Bund Naturschutz Bayern, Bioland, Naturland și variate instituții științifice.