Formula de lapte HA reduce riscul de alergii

Proteina laptelui de vacă poate fi un factor decisiv în apariția alergiilor. În formula de lapte HA proteina laptelui de vacă este fragmentată cu ajutorul unui proces special, astfel că fragmentele rezultate sunt considerate mai puțin străine de către organismul bebelușului. În acest mod, formula de lapte HA ajută la reducerea riscului de alergii.

Proteinele din formula de lapte HiPP HA Combiotic® sunt hidrolizate (fragmentate) extensiv și ultrafiltrate și au fost analizate într-un studiu prospectiv observațional cu privire la prevenirea alergiilor.

Pentru succes este crucială constanța în primele 4-6 luni de viață. Chiar și cantități mici de lapte cu proteine întregi, nefragmentate, pot duce la o sensibilizare și, prin urmare, pot pune în pericol o dietă săracă în alergii.

Vă rugăm luați în considerare: chiar și o dietă săracă în alergeni nu poate oferi protecție 100%, dar poate scădea riscul de alergii.

Laptele matern promovează o floră intestinală sănătoasă. Acest lucru poate proteja împotriva alergiilor.

Pe lângă proteinele din lapte, flora intestinală a copiilor pare să joace, de asemenea, un rol important în lupta împotriva alergiilor. Studiile au arătat că flora intestinală a copiilor alergici și a celora non-alergici diferă considerabil.

Flora intestinală a acelor copii care suferă de alergii conține, de obicei, mai multe bacterii nedorite, în timp ce numărul bacteriilor acidului lactic este mai mic decât în cazul florei sugarilor non-alergici. O floră intestinală sănătoasă bazată pe modelul florei sugarilor alăptați pare, prin urmare, a avea un rol decisiv în inluențarea prevenției alergiilor.

HiPP HA Combiotic®: inspirat de natură

Multe culturi probiotice se regăsesc în laptele matern și este posibil să varieze de la o mamă la alta. Fibrele dietetice prebiotice care sprijină dezvoltarea florei intestinale pot fi, de asemenea, regăsite în laptele matern. HiPP HA Combiotic® se bazează pe acest model, astfel că, HiPP HA Combiotic® conține, de exemplu, fibre dietetice importante (GOS*), culturi naturale ale acidului lactic și acizi grași esențiali Omega-3.


*Galacto-oligozaharide – fibre dietetice importante