Alimente ecologice: un PLUS în fiecare borcan

 

Garanția siguranței. Propriul cod de calitate pe fiecare borcan.
Codul de pe marginea capacului face posibilă identificarea originii fiecărui ingredient, ex. proveniența morcovilor de calitate ecologică (organică).

 

 

Alimente ecologice: un PLUS în fiecare borcan

Garanția siguranței

Propriul cod de calitate pe fiecare borcan.

Codul de pe marginea capacului face posibilă identificarea originii fiecărui ingredient, ex. proveniența morcovilor de calitate ecologică (organică).

Materia primă de calitate ecologică

HiPP produce ecologic (organic) de peste 60 de ani. Producția ecologică implică, printre altele, selectarea atentă a suprafețelor agricole, fără pesticide sintetizate chimic, protejarea plantelor exclusiv prin metode naturale și creșterea animalelor conform fiecărei specii în parte.                                                                                 

Calitatea ecologică HiPP a depășit dintotdeauna cerințele regulamentului CE privind agricultura ecologică. Acesta este motivul pentru care HiPP are o siglă proprie a calității ecologice.

Omega 3                                                                                                        

Produsele HiPP au la bază cele mai recente descoperiri nutriționale, ex. acizi grași Omega-3 din ulei ecologic din semințe de rapiță. Acidul alfa-linolenic (acid gras polinesaturat Omega-3), contribuie la dezvoltarea creierului și a sistemului nervos. Adăugarea uleiului din semințe de rapiță în meniurile pentru masa de prânz, are o influență măsurabilă în ceea ce privește aportul îmbunătățit de acizi grași Omega-3 în nutriția sugarului. Concentrația de acizi grași polinesaturați cu lanț lung Omega-3 (LCP) în plasmă a fost semnificativ crescută datorită uleiului de rapiță(1). Uleiul de rapiță este recomandat de Institutul de Cercetare a Nutriției Copilului din Germania.

Fără Organisme Modificate Genetic* 

Borcanele HiPP nu conțin ingrediente modificate genetic.

*În concordanță cu regulamentul CE privind agricultura ecologică.

Referințe:
(1) Schwartz et al. Modification of dietary polyunsaturated fatty acids via complementary food enhances n-3 LCPUFA synthesis in healthy infants: a double blinded randomized controlled trial. Arch Dis Child 2009;94:876-882