• Produse
    • HiPP Formule de lapte
    • Bine de știut
      • HiPP ORGANIC COMBIOTIC® acum îmbogățit cu Metafolin®
      • Noul regulament al U.E.
      • HiPP mai mult decât ecologic
      • Preparați în siguranță formula pentru sugari
      • Caracteristici speciale ale formulelor HiPP
        • Conținut scăzut de proteine și calitate îmbunătățită
      • Conținut optimizat și calitate îmbunătățită a proteinelor
      • Microbiota intestinală – o cheie importantă pentru sănătate
      • Formula de lapte în primul an de viață
    • HiPP BabySanft
      • Filosofie & toleranță
      • Îngrijirea pielii în caz de neurodermatită
      • Noi recomandări pentru îngrijirea pielii sugarilor
    • HiPP Alimente complementare & băuturi
      • Alimente ecologice: un PLUS în fiecare borcan
      • Aportul de sare
      • Nutriția copilului: Dieta Vegetariană și Dieta Vegană
      • Planul de nutriție HiPP, pas cu pas
    • Soluții de Rehidratare Orală
  • Studii
    • Studii privind formulele de lapte
      • Studii privind formulele de lapte
        • Formule îngroșate: aspecte interesante cu privire la tratamentul regurgitării la sugari
      • Studii privind formulele de lapte HiPP
        • Meta-analiză care confirmă efectul pozitiv al L. fermentum asupra infecțiilor gastrointestinale la sugari
        • Studiul confirmă: Probioticul HiPP este sigur
        • Formulele HiPP de creștere îmbunătățesc nivelul de vitamină D, chiar și în lunile de iarnă
    • Alăptarea
      • Virom neonatal
      • În timpului alăptării, dinamica suptului și cantitățile de lapte ingerate nu sunt afectate de folosirea mameloanelor din silicon
      • Utilizarea suzetelor influențează alăptarea?
      • Mastita: tratarea mameloanelor dureroase la mamele care alăptează
      • Pasteurizarea prin metoda Holder (63°C pentru 30 min) inactivează SARS-CoV-2 din laptele matern
    • Sănătatea copilului
      • Miopia: Joaca în aer liber ca măsură de prevenire
      • Antibioticele nu reduc nici severitatea, nici durata infecțiilor gripale
      • Procentul ridicat de grăsime corporală este asociat cu un nivel crescut al insulinei în sânge
      • Probiotice: L. fermentum arată un efect pozitiv promițător asupra ameliorării obezității induse de o dietă bogată în grăsimi – studiu in-vivo
      • Pierderea ușoară a auzului reduce performanța școlară
      • Anteversia femurală (degetele de porumbel) este un fenomen fiziologic
      • Ce remedii naturiste sunt eficiente?
      • Este obezitatea o boală transmisibilă?
      • Febra de origine necunoscută la sugari
      • Mierea ameliorează tusea
      • Nu este nevoie să învățăm sugarii cum să doarmă noaptea
      • O expunere mai mare la soare este asociată cu risc mai mic de boală inflamatorie cronică intestinală
      • Pacienții cu diabet zaharat tip 1 de lungă durată, pot încă produce insulină
      • Probabilitate mai mare de sufocare în rândul sugarilor care dorm cu părinții în același pat
      • Simptomele asociate cu faringita de etiologie virală scad riscul statistic al unei infecții cu streptococ de grup A
      • Solicitați restricții privind tomografia computerizată (CT) la copiii cu traume craniene minore
      • Studiu clinic arată o asociere între un număr scăzut de Lactobacilli în meconiu și colici
    • Sarcina și nașterea
      • Protecție împotriva infectării, prin transferul anticorpilor IgG prin sângele din cordonul ombilical, după infecția maternă cu SARS-CoV-2
      • Transplant de materii fecale la sugarii extrași prin cezariană
    • Alimentele Ecologice & Sănătatea
      • Pajiștile ecologice, pline de viață
      • Alimentele ecologice pot să ofere protecție împotriva cancerului?
      • Este posibil ca o dietă ecologică să reducă expunerea la pesticide?
    • Nutriția sugarilor
      • O dietă cu un aport scăzut de acizi grași saturați în copilăria timpurie reduce riscul de ateroscleroză în adolescență.
      • Aport inadecvat de fier la sugarii exclusiv alăptați cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 luni
      • ”Autodiversificarea”
      • Băuturile răcoritoare și acneea vulgară
      • Copiii supraponderali și obezi suferă mai frecvent de tulburări gastrointestinale funcționale
      • De ce sugarii nu ar trebui hrăniți cu miere
      • Nutriția în primele 1000 de zile: 10 moduri de a reduce riscul de obezitate
      • Opinia revizuită EFSA cu privire la intervalul de vârstă adecvat pentru introducerea alimentelor complementare
    • Atelierul HiPP despre Laptele Matern
  • Materiale informative
    • Formule de Lapte
    • Hrană de diversificare & Băuturi
    • Rehidratarea
  • Prelegeri
    • Webinarii HiPP
      • Prevenția alergiilor alimentare
    • Simpozioane HiPP
      • Congres Online ESPGHAN, 2021
  • Despre HiPP
Prelegeri
  • Produse
  • Studii
  • Materiale informative
  • Prelegeri
  • Despre HiPP

Webinarii HiPP

Aici puteți urmări cele mai recente Webinarii HiPP.

Perspective noi în prevenirea alergiilor alimentare prin îmbunătățirea sănătății intestinale

Webinar HiPP din 18 ianuarie 2022

Mai mult despre: Prelegeri

Webinarii HiPP
Prevenția alergiilor alimentare
Simpozioane HiPP
© 2023 HiPP
imgÎnapoi sus
  • Politica de Confidenţialitate
  • ǀ
  • Termenii generali pentru utilizarea serviciilor noastre web
  • ǀ
  • Imprimare
  • ǀ
  • Despre HiPP
  • ǀ
  • Contact

EȘTI CADRU MEDICAL?


Acest website conține informații care se adresează numai cadrelor medicale.