Ce înseamnă calitatea ecologică?

Copiii care sunt parțial alăptați sau nu sunt alăptați, au nevoie de o formulă de lapte de calitate.

Organismul sugarilor este încă foarte sensibil. De aceea, compoziția unei formule de lapte este clar reglementată prin lege. Laptele de vacă este folosit ca sursă pentru calciu și proteine valoroase.

Pentru noi, este important să folosim produse care sunt cât se poate de naturale și să folosim doar lapte de calitate ecologică, strict controlat, ca bază pentru formulele noastre de lapte.

Mai mult de 60 de ani de experiență

Formulele de lapte HiPP de calitate eologică au fost dezvoltate de către specialiști în domeniul formulelor de lapte pentru sugari, bazându-se pe cele mai recente cunoștințe științifice, de peste 50 de ani. Utilizând produse de calitate ecologică ne poziționăm considerabil deasupra cerințelor legale, în ceea ce privește selecția materiei prime pentru producția formulelor moastre.

Greenpeace: clasificare "De Recomandat"

Confirmat de Greenpeace:  în capitolul cu recomandări pentru cumpărători "laptele pentru copii – hrană fără modificări genetice", dintre cele mai mari branduri disponibile de formule de lapte, doar formulele de lapte HiPP de calitate ecologică au fost clasificate ca "Recomanadate".

Cultivarea plantelor modificate genetic (de asemenea, valabil și pentru furaje) este, în mod clar, interzisă conform Regulamentului UE privind Agricultura Ecologică.

Anii noștri de experiență în procesarea materiilor prime de calitate ecologică garantează calitatea HiPP.  Mai mult de 600 de controale pentru fiecare lot de producție înseamnă cel mai înalt nivel de siguranță pentru copilul dumneavoastră.

Sigla HiPP Organic

Sigla HiPP Organic reprezintă un simbol pentru calitatea ecologică HiPP pentru care Stefan Hipp garantează personal. Aceasta implică și depășirea cerințelor prevăzute de UE privind producția ecologică. Suplimentar, atunci când selectăm materiile prime suntem considerabil mai stricți decât cerințele legale privind producția formulelor de lapte.