Meniu

Carne de calitate organică din agricultură corespunzătoare speciilor

Carne ecologică de vită

Vacile și vițeii trăiesc în ferme ecologice monitorizate de către HiPP. În acest mediu natural, animalele au parte de multă mișcare în aer liber. Agricultura conformă speciilor promovează sistemul imunitar natural și sănătatea. Agenții de îngrășare sunt strict interziși. Animalele noastre primesc doar hrană naturală, de calitate organică.

Carnea ecologică de porc

HiPP folosește doar produse provenind de la animale cu documentație a unei stări perfecte de sănătate, pe perioada întregii lor vieți. Dimensiunile grajdurilor și spațiul de mișcare în acestea, numărul de grupuri de animale – toate acestea sunt stabilite conform nevoilor fiziologice ale porcilor.

Carne de pasăre de calitate ecologică

Nu doar păstrarea animalelor în condiții conform speciilor și în armonie cu natura face ca un pui să fie de calitate organică. Nutriția joacă, de asemenea, un rol important: puii de calitate organică HiPP primesc hrană organică, la care nu se adaugă medicină preventivă. Păsările sunt libere să se miște în voie, să scurme și să facă băi de nisip, iar condițiile de creștere sunt constant inspectate de către veterinari. Curcanii trăiesc, de asemenea, așa cum este natural. Ei trăiesc afară, în suficient spațiu pentru mișcare. Bineînțeles, mănâncă doar grăunțe de calitate ecologică.