Meniu

Produsele sustenabile asigură viitorul copiilor noștri

Hrană sănătoasă în armonie cu natura

Facem ”hrană pentru viață”. HiPP este un producător internațional de hrană pentru copii. Din acest motiv are - și acceptă – o responsabilitate specială pentru producerea ecologică de hrană pentru copii sănătoasă, de calitate premium. Tot mai mulți consumatori vor să știe cum este produsă hrana lor și de unde provine. Nutriția sustenabilă și consumul sustenabil câștigă tot mai multă importanță.

Sigla HiPP Organic

De mai bine de 50 de ani, HiPP înseamnă agricultură ecologică (organică) care respectă ciclurile naturale, protejează mediul și este sustenabilă. Acest lucru este garantat prin Sigla HiPP Organic și numele Claus Hipp. Prin criteriile noastre interne înalte, depășim cerințele legale și ne stabilim țeluri mai înalte decât cele setate de sigla UE a calității ecologice. Din acest motiv, conținutul fiecărui borcan HiPP este supus la peste 260 de verificări. Laboratoarul HiPP unul dintre liderii în grupul instituțiilor de acest gen din Europa.

Amprenta de carbon

HiPP a fost una dintre primele companii germane, din industria alimentară, care a calculat amprenta de carbon, în legătură cu produsele, ca exemplu. În viitor vrem să identificăm datele relevante de eco-echilibru pentru toate produsele noastre, pentru a putea răspunde întrebărilor consumatorilor privind cât CO2 emitem pentru producerea unui produs HiPP.

Fără inginerie genetică în fabrici

”Nu”-ul nostru clar privind ingineria genetică în fabrici este un angajament etic. Reducerea drastică a diversității speciilor și tipurile cauzate de acest tip de inginerie genetică, precum și efectele sale dramatice asupra biodiversității trebuie stopate. Acesta este unul dintre cele mai importante angajamente ale noastre. Pentru că nu este vorba despre altceva decât despre baza pentru toate viețuitoarele.

Aprovizionare transparentă și lanțuri de creare valoroase

HiPP cooperează cu producătorii săi. Putem să ne atingem scopurile doar dacă furnizorii și partenerii noștri acționează și ei sustenabil. Din acest motiv, un cod de conduită și un cod etic fac parte din contractele noastre. Împreună cu partenerii noștri din lanțul de aprovizionare, nu doar țintim către producție de calitate înaltă, dar și către standarde ecologice, sociale și economice. HiPP pune mare accent pe dezvoltarea continuă a unor colaborări de afaceri pe termen lung, bazate pe încredere.