Ce înseamnă calitatea ecologică?

Copiii care sunt parțial alăptați sau nu sunt alăptați au nevoie de o formulă de lapte de calitate.

Organismul sugarilor este încă foarte sensibil. De aceea compoziția unei formule de lapte este clar reglementată prin lege. Ca bază, laptele de vacă este folosit ca sursă pentru calciu și proteine valoroase.

Pentru noi la HiPP, este important să folosim produse care sunt cât se poate de naturale și folosim doar lapte de calitate organică, strict controlat, ca bază pentru formulele noastre de lapte de calitate organică.

Mai mult de 60 de ani de experiență

Formulele de lapte HiPP de calitate organică au fost dezvoltate de către specialiști în domeniul formulelor de lapte pentru sugari, bazându-se pe cele mai recente cunoștințe științifice, de peste 50 de ani. Utilizând produse de calitate organică ne poziționăm considerabil deasupra cerințelor legale, în ceea ce privește selecția materiei prime pentru producția formulelor de lapte.

Greenpeace: clasificare "De Recomandat"

Confirmat de Greenpeace:  în capitolul cu recomandări pentru cumpărători "laptele pentru copii – hrana fără modificări genetice", dintre cele mai mari branduri disponibile de formule de lapte, doar formulele de lapte HiPP de calitate organică au fost clasificate ca "Recomanadate".


Cultivarea plantelor modificate genetic (de asemenea valabil și pentru furaje) este în mod clar interzisă conform Regulamentului UE privind Agricultura Ecologică. Compania HiPP este de asemenea convinsă că, cultivarea organică este cea mai bună și că este incompatibilă cu ingineria genetică. Anii noștri de experiență în procesarea materiilor prime de calitate organică garantează cea mai bună calitate organică. Mai mult de 600 de controale pentru fiecare lot de producție înseamnă cel mai înalt nivel de siguranță pentru copilul dumneavoastră.

Sigla HiPP Organic

Sigla HiPP Organic înseamnă calitatea organică specială pentru care Claus Hipp garantează personal. Aceasta implică cea mai înaltă calitate și depășește cerințele prevăzute de UE privind producția ecologică (organică). Suplimentar, atunci când selectăm materiile prime suntem considerabil mai stricți decât cerințele legale privind producția formulelor de lapte.