Meniu

Mamă (6-12 luni) | Răspuns în data de: 2018-02-05

Durata de viata a borcanelor HiPP

Buna, Vreau sa va intreb daca este adevarat ca, in cazul borcanelor HiPP desfacute, continutul trebuie sa fie consumat pana a doua zi. Fetita mea este la inceput si unele borcane sunt prea mari. De aceea, mereu arunc aproape un borcan plin si sunt scumpe pentru a le arunca. Multumesc, Lili

Echipa de Experţi HiPP va răspunde întrebării dumneavoastră.


Echipa de Experţi HiPP a răspuns la această întrebare:

Dragă Lili, Dacă cea mică nu poate consuma o porţie întreagă dintr-un borcan HiPP, ceea ce este normal fiind la început, puteţi păstra cantitatea ce nu a fost încălzită, în borcanul închis, în frigider, până a doua zi sau conform recomandărilor de pe etichetă. Din motive de igienă, trebuie să ai mare grijă. Vei vedea că fetiţa ta va începe să consume cantităţi din ce în ce mai mari astfel încât, din experienţa noastră, nu vor mai rămâne porţii HiPP neconsumate de la o masă la altă. Sfatul nostru: Porţiile rămase de la o masă, pot fi consumate de ceilalţi membri ai familiei, de ex: le puteţi adăuga supelor sau sosurilor. Vă dorim o săptămână frumoasă alături de cea mică!


Notă: Vor fi oferite doar informaţii generale despre conţinutul întrebărilor. Răspunsurile nu reprezintă un diagnostic sau un sfat şi nu înlocuiesc vizita la medic.