Meniu

Mamă (0-6 luni) | Răspuns în data de: 2018-05-09

Preparare lapte Ar

Bună ziua, va rog să-mi spuneți de ce trebuie să țin laptele Ar 7 minute după preparare. Eu fierb apă înainte iar la preparare doar o încălzesc până la 40 de grade. Este in regula? Cu stimă, Irina Marinescu

Echipa de Experţi HiPP va răspunde întrebării dumneavoastră.


Echipa de Experţi HiPP a răspuns la această întrebare:

Bună ziua, Vă mulţumim pentru mesajul trimis. Dorim să vă reamintim că laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari şi pentru copii mici. Întotdeauna, înaintea introducerii unei formule de lapte specială, vă rugăm să consultaţi medicul. Utilizaţi o formulă de lapte specială doar sub supraveghere medicală. HiPP AR Organic conţine făină de roşcove, un agent natural de îngroșare, ce îi conferă formulei de lapte o consistenţă cremoasă, mâncarea rămânând mai uşor în stomacul bebeluşului, prevenind întoarcerea în esofag, reducând eructaţiile și refluxul. După prepararea formulei de lapte HiPP AR Organic, este necesar să lăsaţi biberonul în repaus 7 minute pentru ca făina de roşcove, din compoziţia produsului, să atingă consistenţa necesară. De asemenea, este important ca după perioada de repaus, să agitaţi biberonul cu lapte preparat, de câteva ori. Vă rugăm să respectaţi întocmai instrucţiunile de preparare şi de depozitare menţionate pe ambalajul produsului. Vă dorim numai bine!


Notă: Vor fi oferite doar informaţii generale despre conţinutul întrebărilor. Răspunsurile nu reprezintă un diagnostic sau un sfat şi nu înlocuiesc vizita la medic.