Pescuitul sustenabil

Pentru produsele HiPP, folosim cod Alaska Pollock, merluciu, cod, somon sălbatic și plătică. Cei mai mulți sunt pescuiți în mare, departe de coaste. Bazinele noastre de pescuit se află în Atlanticul de Nord-Est și Pacificul de Nord-Est.

Carnea de pește folosită în produsele noastre HiPP provine exclusiv din pescuit durabil, certificat MSC. MSC garantează că pescuitul pe care îl controlează respectă standardele specifice de mediu, protejează stocurile și gestionează pescuitul în mod responsabil. Pentru a garanta cea mai bună calitate a peștelui, condițiile de mediu sunt evaluate în mod constant și sunt selectate, în special, terenuri benefice de pescuit în mare. Pescuitul în sine este, de asemenea, verificat în mod regulat.

În acest fel, HiPP descurajează pescuitul excesiv din mări și contribuie activ la conservarea rezervelor de pește. Ajutăm la asigurarea mijloacelor de trai și a surselor de hrană pentru mulți oameni din întreaga lume, astfel încât cei mai mici clienți ai noștri să moștenească o lume care are suficiente resurse.