Legumele ecologice și cultivarea morcovilor

 

De mai bine de 60 de ani, HiPP cultivă legume ecologice. Astăzi, împărtășim experiența acumulată în această perioadă, cu furnizorii noștri de legume ecologice. HiPP oferă producătorilor de legume, sfaturi cu privire la toate etapele procesului de producție - de la selectarea câmpurilor și a semințelor potrivite, până la creșterea plantelor și recoltare. Pentru a preveni bolile și dăunătorii, fermierii noștri ecologici respectă o rotație a culturilor bine echilibrată. De asemenea, acest lucru asigură că solurile noastre nu sunt drenate de nutrienți, întrucât culturi diferite sunt plantate în fiecare an. Solurile sănătoase și netratate stau la baza materiilor prime pe care le folosim pentru produsele noastre. Ele ne asigură că obținem produse de calitate superioară, care sunt suficient de bune pentru a fi mai mult decât ecologice.

 

 

Cultivarea ecologică a morcovilor HiPP

 

 

Când se cultivă morcovii ecologici, producția se bazează, în principal, pe soluri sănătoase și fertile. Semințele care sunt special selectate de către experții noștri HiPP sunt ideale pentru solurile respective și nu sunt nici tratate chimic, nici modificate genetic. Pentru a ne menține solurile și culturile sănătoase, plantăm morcovii ecologi, pe același teren, doar la fiecare șase până la șapte ani. Între timp, fermierii noștri plantează cereale, cartofi sau trifoi. Buruienile sunt înlăturate în mod tradițional, de ex. manual. În acest sens, avem o contribuție importantă la protejarea mediului înconjurător.

Înainte ca morcovii noștri să primească denumirea de „morcovi ecologici HiPP”, îi supunem unor teste, fără compromisuri, în propriul laborator care verifică peste 1.200 de reziduuri posibile. Acest lucru depășește cerințele legale. Varietatea noastră „Dulcis” HiPP este ideală pentru papilele gustative sensibile ale bebelușilor.