Agricultura ecologică a curcanilor

La HiPP, folosim doar carne ecologică de curcan, provenită din fermele partenere calificate. Curcanii ecologici liberi sunt crescuți în conformitate cu cerințele HiPP impuse producătorilor noștri, care sunt mult mai stricte decât cele impuse de Regulamentul UE privind agricultura ecologică. De exemplu, nu tăiem ciocurile curcanilor noștri și ne asigurăm că se pot bucura pe deplin de comportamentul lor social. Aceste cerințe speciale impuse producătorilor indică, de asemenea, că acești curcani trebuie să-și petreacă cel puțin 1/3 din viață în aer liber.

Zonele în care se pot deplasa liberi sunt foarte diverse: includ zone locale, precum și structuri din lemn și oferă animalelor curioase, în mod natural, o mulțime de locații de explorat. Ori de câte ori vremea nu este suficient de plăcută ca să cutreiere pășunile, acestea au acces la zone protejate în aer liber. Acest lucru este prezentat în HiPP Ghidul privind agricultura ecologică.

O parte dintre practicile noastre de creștere ecologică este de a hrăni curcanii cu trifoi proaspăt, deoarece conține substanțe nutritive importante. Hrana noastră bazată pe cereale ecologice este, desigur, produsă în fabricile de furaje controlate HiPP. Agricultura animală ecologică, adecvată speciilor, necesită mari eforturi, dar suntem convinși că merită.