Agricultura ecologică a bovinelor

Carnea de vită ecologică HiPP provine din fermele noastre proprii și de la partenerii selectați cu atenție. Urmăm cele mai stricte reguli, iar respectarea acestor reguli este strict monitorizată de inginerii și medicii veterinari HiPP. Bovinele ecologice HiPP trăiesc, în cea mai mare parte a anului, în păduri și pe pășuni. Aceasta este cea mai potrivită metodă de creștere a speciilor. Menține animalele puternice, rezistente și sănătoase.

Bovinele noastre se hrănesc doar cu iarbă din pășuni, iar iarna sunt hrănite cu fân și, dacă este necesar, cu furaje concentrate. Furajele trebuie să provină din ferme ecologice și nu pot conține antibiotice, îngrășăminte pentru creștere sau materii prime modificate genetic.

O problemă deosebit de importantă este creșterea vacilor care alăptează: vițeii proveniți de la vitele noastre hrănite cu iarbă ecologică sunt, de obicei, născuți pe pășuni. La ferma Ehrensberger Hof, ferma ecologică HiPP, vițeii rămân ulterior cu mamele lor timp de 8 luni și le este permis să-și bea laptele.