Meniu

Creșterea animalelor conform speciilor Compatibil cu comportamentul și habitatul original al animalelor.

Ce caracterizează creșterea animalelor conform speciilor

Creșterea animalelor domestice și hrănirea lor conform speciei sunt componente principale ale agriculturii ecologice. Reglementările legale sunt în mod particular stricte: hrana trebuie să provină din ferme ecologice și nu trebuie să conțină antibiotice, promotori de creștere sau materii prime din inginerie genetică. Suplimentar, rasa trebuie aleasă corespunzător, cu suficient spațiu de mișcare, grajduri mari și suficientă lumină pentru sănătatea animalului.

Angajații HiPP se asigură cu regularitate, direct la fața locului, că toate cerințele relevante ale HiPP privind protecția animalelor sunt respectate. Cu aceste proceduri de control vaste, suntem capabili să garantăm consumatorilor o creștere cu grijă și corespunzătoare speciei animalelor.

Vite ecologice

Vitele și vițeii trăiesc în ferme ecologice domestice și au suficient spațiu să alerge în aer liber. Acest lucru le face robuste și rezistente. Sunt în mare formă. Medicina profilactică este strict interzisă. Animalele noastre sunt hrănite doar cu hrană organică care provine din ferme.

Porci ecologici

HiPP folosește doar produse de la animale în cazul cărora s-a divedit că au fost sănătoase pe toată perioada vieții. Dimensiunile grajdurilor și a spațiilor în aer liber, precum și numărul de grupuri de animale, sunt alese pentru a corespunde nevoilor porcilor.

Păsări ecologice

Găinile noastre ecologice provin din ferme ecologice de păsări: se pot bucura de mișcare în aer liber cu băi de nisip și scurmat. Sunt hrănite cu alimente organice de origine vegetală. Felul în care păsările sunt păstrate este monitorizat de către medici veterinari și complet documentat. Curcanii sunt lăsați să trăiască, de asemenea, așa cum au fost lăsați pe pământ, fără a fi mutilați prin îndepărtarea vârfului ciocului.