Cultivarea legumelor

Legumele noastre de calitate organică sunt cultivate așa cum natura a intenționat.

Agricultura ecologică (organică) generează multă muncă suplimentară

Spray-urile chimice și sintetice sunt interzise.

În mod tradițional, îndepărtăm buruienile mecanic sau chiar manual. Protejăm organismele benefice și ținem organismele dăunătoare la distanță prin anumite metode de cultură. De exemplu, prin poziționarea plantelor atractive pentru gândaci, la limitele unui câmp.

Pentru a evita mana târzie a cartofilor, îi pulverizăm cu ”făină de piatră” care îi oferă putere plantei și are efect higroscopic. Nu folosim fertilizatori artificiali. Acest lucru înseamnă că, cultura noastră de spanac este mai mică, însă are valori foarte mici de nitrați.

Morcovii noștri sunt crescuți în locații expuse la vânt. În acest mod, vântul poate mătura rândurile. Aceasta este o metodă naturală de a preveni atacurile fungice și infestările cu dăunători.