HiPP Combiotic®

Important! Laptele de creștere, adresat copiilor de la 1 an, se numește acum HiPP 3 Junior Combiotic®. Acordați atenție etapei de vârstă menționate pe ambalaj, atunci când achiziționați produsul.

HiPP a dezvoltat o nouă generație de formule de lapte bazate pe cele mai recente descoperiri științifice în domeniul cercetării formulelor de lapte. Au fost concepute pentru a acoperi nevoile nutriționale particulare ale copilului dumneavoastră pentru fiecare etapă de vârstă. HiPP Combiotic® au fost dezvoltate după modelul oferit de natură. 

Informații importante:

Alăptatul este cel mai bun pentru copilul dumneavoastră, laptele matern oferindu-i toți nutrienții necesari. Suplimentar, alăptatul este cea mai ieftină modalitate de hrănire a copilului, îi oferă cea mai bună protecție împotriva infecțiilor și alergiilor, sprijinind totodată relația între mamă și copil.

Subiectul Laptele Matern & Alăptarea conține informații despre beneficiile alăptării și filmulețe care explică cum să atașați bebelușul, precum și alte sfaturi pentru alăptare. Alăptatul timpuriu și cât mai frecvent stimulează lactația. O nutriție echilibrată pe perioada sarcinii și a alăptării promovează alăptatul.

Dacă decideți să nu alăptați copilul sau să completați alăptarea cu o formulă de lapte praf, trebuie să știți că acest lucru poate reduce cantitatea de lapte matern. Odată ce ați luat decizia de a întrerupe alăptarea, este greu să reveniți asupra acestui lucru.

Dacă intenționați să utilizați o formulă de lapte, consultați medicul dumneavoastră. Atunci când folosiți o formulă de lapte, urmați instrucțiunile de pe ambalaj cu mare atenție, deoarece utilizarea incorectă poate afecta sănătatea copilului dumneavoastră.

Dacă doriți să citiți mai mult, informații suplimentare privind hrana noastră și produsele noastre sunt disponibile la cererea dumneavoastră.