HiPP Formule de lapte speciale – pentru burtici sănătoase

Pe mulți copii îi deranjează, de multe ori, burticile, des întâmplându-se să revină înapoi și o parte din lapte atunci când eructează. Acest lucru este normal și nu reprezintă un motiv de îngrijorare! Totuși, o parte dintre copii prezintă constant colici și constipație sau regurgitează mai mult lichid decât este normal sau chiar oarecum în jet. Chair dacă acești copii se dezvoltă totuși bine, această situație poate afecta familia.

În aceste cazuri, formulele speciale pot ajuta, fiind concepute exact pentru nevoile speciale a acelor copii.

Medicul dumneavoastră vă va spune dacă o formulă de lapte specială ar putea să vi se adreseze. În principiu, asemenea formule de lapte speciale ar trebui utilizate sub supraveghere medicală.

Informații importante:

Alăptatul este cel mai bun pentru copilul dumneavoastră, laptele matern oferindu-i toți nutrienții necesari. Suplimentar, alăptatul este cea mai ieftină modalitate de hrănire a copilului, îi oferă cea mai bună protecție împotriva infecțiilor și alergiilor, sprijinind totodată relația între mamă și copil.

Subiectul Laptele Matern & Alăptarea conține informații despre beneficiile alăptării și filmulețe care explică cum să atașați bebelușul, precum și alte sfaturi pentru alăptare. Alăptatul timpuriu și cât mai frecvent stimulează lactația. O nutriție echilibrată pe perioada sarcinii și a alăptării promovează alăptatul.

Dacă decideți să nu alăptați copilul sau să completați alăptarea cu o formulă de lapte praf, trebuie să știți că acest lucru poate reduce cantitatea de lapte matern. Odată ce ați luat decizia de a întrerupe alăptarea, este greu să reveniți asupra acestui lucru.

Dacă intenționați să utilizați o formulă de lapte, consultați medicul dumneavoastră. Atunci când folosiți o formulă de lapte, urmați instrucțiunile de pe ambalaj cu mare atenție, deoarece utilizarea incorectă poate afecta sănătatea copilului dumneavoastră.

Dacă doriți să citiți mai mult, informații suplimentare privind hrana noastră și produsele noastre sunt disponibile la cererea dumneavoastră.