Sustenabilitatea în organigrama companiei

Pentru HiPP, sustenabilitatea nu este o strategie de marketing. De mai bine de 50 de ani, suntem implicați în agricultura organică. Ca companie pionier, am inluențat mult standardele sustenabilității. Managementul nostru al sustenabilității se concentrează pe companie ca un întreg și ca lanț complet de creare a valorii.

 

De asemenea, implementăm standardele HiPP stabilite și la distribuitorii și producătorii noștri, pentru a ne asigura că calitatea, protecția mediului, și condiții sociale și de muncă corecte sunt garantate.

 

Pentru noi, sustenabilitatea este o preocupare

Managementul sustenabiliății este integrat în managementul companiei noastre. Fiecare departament al companiei numește o persoană responsabilă cu sustenabilitatea, care lucrează activ pentru dezvoltarea și implementarea obiectivelor.

Documentarea

În Raportul de Sustenabilitate publicăm toate datele importante legate de companie, precum și țelurile noastre anuale. Toate locațiile HiPP sunt certificate conform standardului ISO 14001. Sediul de la Pfaffenhofen a fost primul, în 1997, și a fost validat și conform EMAS (Schema de Eco-Management și Audit a Comunității Europene).

Premii (o selecție)

1997 ”Eco-Managerul anului” de către Capital și WWF