Sustenabilitatea implică un anumit mod de viață și de muncă care nu supra-exploatează, risipește sau distruge resursele naturale care formează baza vieții umane. Conceptul din spatele acestui termen a fost descris în urmă cu sute de ani, în domeniul forestier. Însemnă o modalitate de exploatare prin care se culege atât lemn cât poate crește în aceeași perioadă de timp, astfel încât niciodată să nu fie cules tot lemnul, ci să fie capabil să se regenereze și să poată fi utilizat și de către generațiile viitoare.

Sustenabilitatea ca filozofie a companiei

Sustenabilitatea înseamnă atingerea echilibrului corect între cele trei dimensiuni - ecologie, economie și aspectele sociale.
mai mult...

Sustenabilitatea în organigrama companiei

Fiecare departament al companiei are propria persoană responsabilă cu sustenabilitatea, care lucrează activ pentru dezvoltarea și implementarea acestor obiective.
mai mult...

Oamenii în focus

Pentru HiPP, ca afacere de familie de mărime medie, managementul social și responsabil reprezintă, de asemenea, fundația pentru activități de afacere sustenabile.
mai mult...

Biodiversitatea

Pierderea biodiversității la nivel mondial este alarmantă. Acest lucru este valabil și în cazul diversității plantelor și a animalelor, care au evoluat pe parcursul miilor de ani în care au fost crescute de oameni...
mai mult...

Creșterea animalelor conform speciilor

Creșterea și hrănirea conform speciilor sunt componentele centrale ale creșterii ecologice a animalelor.
mai mult...

Protecția sustenabilă a mediului și a climei

Protecția climei și a atmosferei reprezintă una dintre cele mai importante misiuni ale zilelor noastre. Cu un management al mediului substanțial, HiPP a căutat mereu metode de a economisi energie și materii prime...
mai mult...

Protecția mediului

Ne-am stabilit obiective ambițioase în ceea ce privește protecția mediului.


mai mult...

Produsele sustenabile asigură viitorul copiilor noștri

Producem hrană ”pentru viață”. HiPP este un producător internațional de hrană pentru copii....
mai mult...